Zoek een locatie (kaart)

Onderstaand vindt u per branche de bereikbaarheid en toegankelijkheid van locaties in Enschede. Wanneer u klikt op een branche, opent de benodigde kaart zich in een nieuw venster. Door te klikken op de tabbladen bovenaan de kaart, krijgt u informatie over de locatie te zien. De kleuren groen, geel, oranje en rood geven weer hoe goed een locatie op een onderdeel scoort.

Mist u een locatie in het overzicht, klopt de geboden informatie niet en/of heeft u andere vragen over de website, stuur dan een e-mail via het contactformulier.
Ook kunnen gebruikers een locatie aanmelden of rechtstreeks bij een locatie commentaar leveren.

Sport Onderwijs en CultuurSport, Onderwijs en Cultuur

Op deze kaart vindt u informatie over de bereikbaarheid en toegankelijkheid van locaties op het gebied van Sport, Onderwijs en Cultuur in Enschede.


HorecaHoreca

Op deze kaart vindt u informatie over de bereikbaarheid en toegankelijkheid van horecagelegenheden in Enschede.DienstverleningDienstverlening en overheid

Op deze kaart vindt u informatie over de bereikbaarheid en toegankelijkheid van dienstverleners in Enschede.WinkelenDetailhandel

Op deze kaart vindt u informatie over de bereikbaarheid en toegankelijkheid van winkels in Enschede.Hier kunt u nieuwe punten toevoegen en bestaande punten aanvullen.